dimarts, 4 de novembre del 2008

COMENÇA LA TERCERA EDICIÓ DE LES NITS A L'ÀTIC. APUNTAT-HI!

El proper 21 de novembre s'inaugura la tercera edició de les Nits a l'Àtic, el cicle de conferències que anualment organitza l'associació Atictes sobre temàtiques relacionades amb les noves tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), una cita consolidada i referent a les Terres de l'Ebre en la matèria.

L'acte inaugural, que tindrà lloc al Casal d'Amposta a les 20.30 hores, anirà a càrrec del Sr. Àdam Tomàs i Roiget, Director dels Serveis Territorials del Departament d'Acció Social i Ciutadania a les Terres de l'Ebre, seguida d'una conferència sobre comerç i consum electrònic titulada "Contractació i compres per internet. Sabem el què hem de saber?", a càrrec del Sr. Marc Ferreres i Porres, Tècnic de Consum del Consell Comarcal del Montsià.

Les Nits a l'Àtic són un cicle de conferències de caràcter mensual (el 2n divendres de cada més) organitzades per l'associació Atictes, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Amposta i els Serveis Territorials d'Acció Social i Ciutadania de les Terres de l'Ebre i el suport de nombroses entitats.

A més, la participació a les Nits ofereix la possibilitat d'obtenir crèdits de lliure elecció per als estudiants universitaris i el reconeixement de l'activitat per part del Departament d'Educació com a activitat formativa per als professors.

Les Jornades, per fer-les més accessibles i participatives les jornades, podran seguir-se per Twitter i AtictesTV Enguany, com a novetat, cal destacar que el web de les Nits a l'Àtic serà accessible mitjançant telèfons mòbils que acceptin la tecnologia WAP2, des de http://m.atic2.cat.

Tota la informació i els formularis d'inscripció es troba disponible al web oficial de les jornades: http://atic2.cat