dilluns, 11 de febrer del 2008

Guanya temps cada dia

Tots ens hem queixat alguna vegada, o més d'una, que ens falta temps. Que el dia hauria de tenir 48 hores, que anem carregats de feina i no podem disposar de temps lliure.

Bé, no puc fer que el dia sigui més llarg ni aconseguir que tinguem menys feina, però si que us penjo aquí uns vídeos per a guanyar uns minuts cada dia i que els pugueu aprofitar per a descansar, mirar la TV, jugar o fer allò que més us agradi...

-. Lligar-se els cordons en menys d'1 segon.

Personalment penso que es millor posar-se i treures les sabates sense deslligar-se els cordons però sens dubte aquesta és la manera més ràpida de lligar-se les sabates.

-. Plegar una camiseta en 2 segons.

Fàcil i ràpid això si que es plegar ràpidament la roba i damunt que queda bé.

 
-. Pelar un ou bullit... (10 segons).

La millor i més ràpida forma de pelar un ou bullit perfectament

 
-. Treure't una camiseta en estil i rapidesa

Forma ràpida de treure's una camiseta sense perdre temps.

 

-. Refredar beguda en 2 minuts.

Moltes vegades voldríem anar a beure un refresc i resulta que no el teníem a la nevera, llavors o bé mol bebem calent, que no és ni la meitat de bo, o el fiquem a la nevera i ja no ens el prenem perquè costa molt a gelar-se. Això és una gran solució.

 
-. Enrotllar els auriculars d'un MP3.

El cable dels auriculars té la particular gràcia d'embolicar-se sol i estàs un bon rato abans no aconsegueixes desenrotllar-lo. Aquí hi ha la millor forma per a enrotllar els cables i que damunt desprès et sigui molt fàcil de tornar-los a desembolicar.

 
-. Aparcar en 2 segons.. (només professionals)

Senzillament un aparcament perfecte i ràpid, només recomanable per a especialistes ja que hi ha perill de carregar-se el cotxe de davant o el carrito de “Hot-Dogs”.