dissabte, 2 de febrer del 2008

MacBook Air and friends

MacBook AirApple comença a distribuir avui el seu nou model de portàtil ultra fi.

Aquest portàtil; que va ser presentat per Steve Jobs el 15 de gener a la Mac World Expo; té 1'9 cm de gruix i una pantalla de 13'3 polzades, el cost per a tenir un d'aquests petits és de 1.649€ en la versió més bàsica i de 2.798€ la més avançada.

Les prestacions del MacBook Air, es reflecteixen principalment en les seves dimensions súper reduïdes i sense deixar de banda le funcionalitats, com per exemple la seva nova pantalla tàctil amb Multitouch o la nova bateria que tot i ser la més reduïda, permet fins a 5 hores d'autonomia amb navegació sense fils. Ja que el MacBook ha estat pensat per al món inalàmbric i està pensat per a connectar-se amb qualsevol dispositiu amb Wifi o Bluetooth i interactuar amb ell.


Aprofitant el llençament al mercat d'aquest nou portàtil d'Apple desde el bloc de DVICE han redissenyat el model i n'han imaginat uns altres amb la resta dels elements de la natura (Terra, Aigua i Foc).


MacBook Earth: diuen que serà l'ordinador més ecològic del món, funcionarà amb panells solars per USB i tots els seus components seran biodegradables.



MacBook Water: serà la revolució en portàtils ja que ocuparà el mateix que una ampolla d'aigua petita. No farà falta connectar-lo a cap banda, solament amb vessar el iFluid tindrem un ordinador al instant al lloc on volem, i per a recollir sols caldrà agafar l'esponja i tornar a introduir el iFluid a la botella.

MacBook Fire: nomenat a ser el portàtil més potent, l'extrema velocitat del seu processador i la potència dels seus components faran que el MacBook Fire requereixi de guants ignífugs per a utilitzar-lo ja que sense ells seria impossible de teclejar sense cremar-te els dits.