dimarts, 12 de febrer del 2008

Ja es possible tenir un Ferrari

Quasi bé tots somiem amb tenir un superdeportiu; però la majoria, no podem comprar-nos un dels luxosos deportius de la marca Ferrari que costen cents de mils d'euros i que a no ser que disposis d'una gran fortuna, amb una hipoteca a 50 anys tampoc ens dona per a pagar-lo.

Ferrari a pedals

Però ara ens arriba una opció que ens podria servir de consol. Es tracta del model Ferrari FXXKart, no consumeix gens i és 100% ecològic. Esta equipat amb un motor Ferrari d'alta competició amb propulsió a pedals, frens de disc amb sistema ABS, 7 velocitats, aire condicionat, llantes d'aliatge i un miniordinador amb ràdio i GPS, a més de l'exclusiu disseny Pininfarina que caracteritza a la mítica casa italiana.

Aquest cotxe, estarà disponible a partir del mes vinent a la botiga de joguets online Berg Toys. El model estàndard costaria sobre els 730$ dòlars i el més exclusiu uns 2200$ dòlars.

1 comentari:

Anònim ha dit...

i va a pedals??? uix no se, per anar a trevallar un xic lent, i pel paseig dels diumenges... no em convenç... en fi potser mes abant...